Kahden koiran ja yhden miehen palveluksessa olevan kotiorjan lehdistä revityt ja netistä löydetyt ruoka- ja leivontaohjeet siirtyvät (yleensä jonkin verran muokattuina) tänne arkistoon, mikäli osoittautuvat säilyttämisen arvoisiksi. Joskus sekaan eksyy omiakin kokeiluja. Ohjeet ovat vapaasti käytettävissä, saa linkittää ja kommentit ovat tervetulleita! Lue lisää →

torstai 28. lokakuuta 2010

Kalamureke

Voileipäkakusta jääneitä kovia reunoja saa hyvin hukattua kalamureketaikinaan.



Kalamureke

600 g nahatonta kalaa maun mukaan
1 sipuli
2 dl kermaa
0,75 dl korppujauhoja tai muutama leipäviipale
(loraus sitruunan mehua)
suolaa
pippuria
tilliä

Sekoita korppujauhot (tai murenna leipäpalat) ja mausteet kermaan. Anna turvota. Laita pilkotut kalat ja sipuli monitoimikoneeseen. Pyöritä massaksi. Lisää korppujauho-kermaseos. Pyöritä, kunnes massa on tasaista.

Kaada murekeseos leipävuokaan ja peitä foliolla. Aseta vuoka vesihauteeseen.

175° noin 50 min.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö ajatuksia? Kerro se muillekin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...