Kahden koiran ja yhden miehen palveluksessa olevan kotiorjan lehdistä revityt ja netistä löydetyt ruoka- ja leivontaohjeet siirtyvät (yleensä jonkin verran muokattuina) tänne arkistoon, mikäli osoittautuvat säilyttämisen arvoisiksi. Joskus sekaan eksyy omiakin kokeiluja. Ohjeet ovat vapaasti käytettävissä, saa linkittää ja kommentit ovat tervetulleita! Lue lisää →

torstai 11. maaliskuuta 2010

Banaanipannari

Me-lehdestä löysin herkulliselta vaikuttavan pannarin ohjeen. Lopputulos ei ollut ihan yhtä mehevä ja makea kuin odotin - tosin ruskean kidesokerin tilalla oli kanelia ja vain hivenen tavallista sokeria - mutta hyvin teki kuitenkin kauppansa. Ensimmäinen pala meni sellaisenaan, toinen vaniljakastikkeen kanssa. Hyvää molemmin tavoin.



Banaanipannari

pohja
5 dl jauhoja
1 tl suolaa
1 l maitoa
4 kananmunaa

täyte
3 banaania
vajaa desi ruskeaa kidesokeria (tai kanelia ja sokeria)
juoksevaa margariinia

Sekoita pohjan aineet hyvin keskenään ja anna turvota noin 30 minuuttia. Paista pohjaa 250°C noin 10 minuuttia.

Pilko banaanit ja levitä ne pannarin päälle, ripottele pinnalle sokeria, päälle rasvaa. Jatka paistamista vielä noin 20 minuuttia. Nauti lämpimänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö ajatuksia? Kerro se muillekin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...