Kahden koiran ja yhden miehen palveluksessa olevan kotiorjan lehdistä revityt ja netistä löydetyt ruoka- ja leivontaohjeet siirtyvät (yleensä jonkin verran muokattuina) tänne arkistoon, mikäli osoittautuvat säilyttämisen arvoisiksi. Joskus sekaan eksyy omiakin kokeiluja. Ohjeet ovat vapaasti käytettävissä, saa linkittää ja kommentit ovat tervetulleita! Lue lisää →

lauantai 20. maaliskuuta 2010

Meetvursti-papupata

Onneksi pakastimesta löytyy aina vähintään pussillinen herne-maissi-paprikaa, se käy jos paprikaa ei ole.



Meetvursti-papupata

60 g meetvurstia (puolet 120 g luomumeetvurstipaketista)
1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 tl hunajaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 tlk ruskeita papuja suolaliemessä
1 paprika
0,5 dl hillosipuleita
2 tl hillosipulin lientä
1 rkl chilikastiketta
1 tl chiliä

Levitä meetvurstisiivut pellille leivinpaperin päälle ja paahda ne rapeiksi 225 asteessa 5-6 min. Kuivata lastuja talouspaperin päällä.

Kuullota sipulit kattilassa. Lisää hunaja, tomaattimurska ja liemestä valutetut, huuhdellut pavut. Lisää paloiteltu paprika ja hillosipulit, hillosipuliliemi sekä mausteet.

Anna hautua 10-15 min. Murustele metvurstilastut joukkoon. Tarjoile riisin kanssa.

1 kommentti:

  1. Meetvurstia ei tarvitse käyttää uunin kautta, varsinkaan näin kalliin sähkön aikana. Siivujen lämmittäminen mikroaaltouunissa 10 sekuntia ajaa saman asian.

    VastaaPoista

Herättikö ajatuksia? Kerro se muillekin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...