Linssi-parsakaalikeitto
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1,2 l kasvislientä
1 parsakaali (n. 500 g)
2 dl vihreitä linssejä
kourallinen pinaattia
tabascoa
suolaa, pippuria, persiljaa
kurpitsansiemeniä
Kuullota sipuleita hetki ja lisää kasvisliemi, kiehauta. Lisää huuhdotut linssit. Anna kiehua parikymmentä minuuttia ja lisää pilkottu parsakaali. Anna kiehua vielä sen aikaa, että parsakaali ja linssit ovat pehmenneet, noin 10 minuuttia. Sulata joukkoon pakastepinaatti. Soseuta keitto sauvasekoittimella sileäksi. Lisää mausteet. Ripottele valmiiden annosten päälle kurpitsansiemeniä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Herättikö ajatuksia? Kerro se muillekin. Kiitos kommentistasi!