Kahden koiran ja yhden miehen palveluksessa olevan kotiorjan lehdistä revityt ja netistä löydetyt ruoka- ja leivontaohjeet siirtyvät (yleensä jonkin verran muokattuina) tänne arkistoon, mikäli osoittautuvat säilyttämisen arvoisiksi. Joskus sekaan eksyy omiakin kokeiluja. Ohjeet ovat vapaasti käytettävissä, saa linkittää ja kommentit ovat tervetulleita! Lue lisää →

maanantai 22. marraskuuta 2010

Kinuskikastike

Kinuskikastike on helppo herkku. Sopii loistavasti mm. jäätelön, hedelmien, marjojen ja leivonnaisten kanssa. Voi tehdä jo edellisenä päivänä. Vain pikainen lämmitys mikrossa ennen tarjoilua, niin jääkaappikohmelo häviää.

Kakunkuorrutteeksi soveltuva kinuski vaatii pidemmän keittoajan. Kun kakun päälle pudotettu pisara ei enää imeydy kakkuun, on kuorrutekinuski valmis.


Kuuma kinuskikastike sulattaa nopeasti  jäiset marjat.

Kinuskikastike

2 dl kermaa
1 dl fariinisokeria
nokare voita

Sekoita kerma ja fariinisokeri kattilassa. Keitä sekoittaen, kunnes kastike sakenee. Ota kattila pois liedeltä ja lisää nokare voita. Sekoita hyvin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö ajatuksia? Kerro se muillekin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...