Kahden koiran ja yhden miehen palveluksessa olevan kotiorjan lehdistä revityt ja netistä löydetyt ruoka- ja leivontaohjeet siirtyvät (yleensä jonkin verran muokattuina) tänne arkistoon, mikäli osoittautuvat säilyttämisen arvoisiksi. Joskus sekaan eksyy omiakin kokeiluja. Ohjeet ovat vapaasti käytettävissä, saa linkittää ja kommentit ovat tervetulleita! Lue lisää →

maanantai 27. syyskuuta 2010

Kikherne-burgundinpata

Tämän kasvisversion burgundinpadasta olen löytänyt äitini kätköistä. Alkuperäinen ohje löytyy jostain keittokirjasta, minkä nimeä en valitettavasti muista.



Kikherne-burgundinpata

2 porkkanaa
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1,5 dl punaviiniä
(150 g tuoretta fenkolia)
150-200 g herkkusieniä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl kypsiä kikherneitä

Pilko porkkanat, sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota niitä hetki öljyssä. Lisää punaviini ja mausteet. Keitä 20-25 minuuttia. Lisää tuore, viipaloitu fenkoli sekä paistetut, paloitellut herkkusienet. Keitä vielä noin 15 minuuttia. Suurusta vehnäjauhoilla. Lisää kypsät kikherneet ja anna kiehua hiljaa noin 5 minuuttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö ajatuksia? Kerro se muillekin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...