Kahden koiran ja yhden miehen palveluksessa olevan kotiorjan lehdistä revityt ja netistä löydetyt ruoka- ja leivontaohjeet siirtyvät (yleensä jonkin verran muokattuina) tänne arkistoon, mikäli osoittautuvat säilyttämisen arvoisiksi. Joskus sekaan eksyy omiakin kokeiluja. Ohjeet ovat vapaasti käytettävissä, saa linkittää ja kommentit ovat tervetulleita! Lue lisää →

tiistai 6. marraskuuta 2012

Isännän jogurtti

eli kaupasta viime aikoina turhaan metsästetty mustaherukkajogurtti.Miehellä oli aina ennen Danonen mustaherukkajogurttia eväänä töissä. Enää sitä ei ole vähään aikaan saanut, ainakaan meidän alueen kaupoista, joten mies on ollut kokonaan ilman jogurttia. Epätoivoisesti on etsitty jotain korvaavaa, mutta mustaherukka on ainoa mikä kelpaa eikä sitä löydy kenenkään valmistamana.

Mutta hei, miksei sitä voisi tehdä itsekin? Siispä tuumasta toimeen. Ja yllättävän hyvää tulikin, tämä maistuu emännällekin.

Isännän jogurtti
(2 annosta)

3 dl turkkilaista maustamatonta jogurttia
1 dl mustaherukoita
3 rkl sokeria

Kaada jäiset mustaherukat kulhoon ja ripottele sokeri päälle, sekoita ja jätä sulamaan. Kun mustaherukat ovat sulaneet, painele niitä hieman lusikalla rikki. Lisää jogurtti ja sekoita tasaiseksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö ajatuksia? Kerro se muillekin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...