Kahden koiran ja yhden miehen palveluksessa olevan kotiorjan lehdistä revityt ja netistä löydetyt ruoka- ja leivontaohjeet siirtyvät (yleensä jonkin verran muokattuina) tänne arkistoon, mikäli osoittautuvat säilyttämisen arvoisiksi. Joskus sekaan eksyy omiakin kokeiluja. Ohjeet ovat vapaasti käytettävissä, saa linkittää ja kommentit ovat tervetulleita! Lue lisää →

torstai 25. maaliskuuta 2010

Hannatädin kakut



Hannatädin kakkuihin saa loistavasti käytettyä happanemaan päässeen kerman.

Hannatädin kakut

1 dl sokeria
0,75 dl hapanta kermaa
0,5 tl soodaa (tai 1 tl leivinjauhetta, jos kerma tuoretta)
0,9 dl öljyä
2,5 dl vehnäjauhoja
1,5 dl perunajauhoja

Kaikki aineet keskenään sekaisin.

175°C pallukoiden koosta riippuen 10-15 min.


2 kommenttia:

  1. No ei ollut minun makuuni en tee toiste.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Makuja on monenlaisia. En tykännyt itsekään nuorempana, mutta nykyisin tulee silloin tällöin harvakseltaan tehtyä.

      Poista

Herättikö ajatuksia? Kerro se muillekin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...