Meetvursti-papupata
60 g meetvurstia (puolet 120 g luomumeetvurstipaketista)
1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 tl hunajaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 tlk ruskeita papuja suolaliemessä
1 paprika
0,5 dl hillosipuleita
2 tl hillosipulin lientä
1 rkl chilikastiketta
1 tl chiliä
Levitä meetvurstisiivut pellille leivinpaperin päälle ja paahda ne rapeiksi 225 asteessa 5-6 min. Kuivata lastuja talouspaperin päällä.
Kuullota sipulit kattilassa. Lisää hunaja, tomaattimurska ja liemestä valutetut, huuhdellut pavut. Lisää paloiteltu paprika ja hillosipulit, hillosipuliliemi sekä mausteet.
Anna hautua 10-15 min. Murustele metvurstilastut joukkoon. Tarjoile riisin kanssa.
Meetvurstia ei tarvitse käyttää uunin kautta, varsinkaan näin kalliin sähkön aikana. Siivujen lämmittäminen mikroaaltouunissa 10 sekuntia ajaa saman asian.
VastaaPoista