Suklaa pitää aika usein korvata kaakaojauheella (joskus kyllä laitan molempia), kun jostain kumman syystä meillä ei suklaat oikein tahdo säilyä...
Banaanisuklaamuffinssit
(n. 12 kpl)
2 munaa
2 dl sokeria
1,5 dl öljyä
1,5 dl kauraleseitä
4 dl vehnäjauhoja
(kaakaojauhetta)
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
1 dl maitoa
3-4 banaania
suklaata
Sekoita munat, sokeri ja öljy. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Lisää maito, survotut banaanit sekä suklaaraaste.
225°C n. 15 min.
Kiitos mielenkiintoisesta kauralesereseptistä. Paljonko laitat tähän tummaa kaakaojauhetta, jos käytettävissä on pelkästään sitä eikä suklaata?
VastaaPoistaAnteeksi tuhannesti, että vastaus tulee näin myöhään. Koirankarvoja mausteena -blogi on ollut pitkällä tauolla, enkä ole huomannut viestiäsi.
PoistaVastauksena kysymykseesi: Laitan noin kaksi ruokalusikallista kaakaojauhetta, jos suklaata ei ole laittaa. Silloin muffinsseista tulee tietysti reilusti tummemman värisiä kuin kuvassa olevat. Kaakaon määrä on kuitenkin ihan makuasia.