Kahden koiran ja yhden miehen palveluksessa olevan kotiorjan lehdistä revityt ja netistä löydetyt ruoka- ja leivontaohjeet siirtyvät (yleensä jonkin verran muokattuina) tänne arkistoon, mikäli osoittautuvat säilyttämisen arvoisiksi. Joskus sekaan eksyy omiakin kokeiluja. Ohjeet ovat vapaasti käytettävissä, saa linkittää ja kommentit ovat tervetulleita! Lue lisää →

torstai 4. maaliskuuta 2010

Banaanisuklaamuffinssit



Suklaa pitää aika usein korvata kaakaojauheella (joskus kyllä laitan molempia), kun jostain kumman syystä meillä ei suklaat oikein tahdo säilyä...

Banaanisuklaamuffinssit
(n. 12 kpl)

2 munaa
2 dl sokeria
1,5 dl öljyä
1,5 dl kauraleseitä
4 dl vehnäjauhoja
(kaakaojauhetta)
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
1 dl maitoa
3-4 banaania
suklaata

Sekoita munat, sokeri ja öljy. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Lisää maito, survotut banaanit sekä suklaaraaste.

225°C  n. 15 min.



2 kommenttia:

  1. Kiitos mielenkiintoisesta kauralesereseptistä. Paljonko laitat tähän tummaa kaakaojauhetta, jos käytettävissä on pelkästään sitä eikä suklaata?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi tuhannesti, että vastaus tulee näin myöhään. Koirankarvoja mausteena -blogi on ollut pitkällä tauolla, enkä ole huomannut viestiäsi.

      Vastauksena kysymykseesi: Laitan noin kaksi ruokalusikallista kaakaojauhetta, jos suklaata ei ole laittaa. Silloin muffinsseista tulee tietysti reilusti tummemman värisiä kuin kuvassa olevat. Kaakaon määrä on kuitenkin ihan makuasia.

      Poista

Herättikö ajatuksia? Kerro se muillekin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...