Banaanisuklaakääretorttu
pohja:
4 munaa
1,5 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
0,5 dl perunajauhoja
3-4 rkl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
täyte:
2 dl kermaa
2 banaania
suklaata (jos kaapista sattuu löytymään)
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Siivilöi keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon. Paista 225°C noin 8 min. Levitä leivinpaperille kookoshiutaleita tai sokeria ja kumoa kääretorttupohja siihen.
Survo banaanit, vaahdota kerma ja raasta suklaa. Sekoita. Levitä täyte jäähtyneelle pohjalle, kääri rullalle ja anna vetäytyä hetki jääkaapissa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Herättikö ajatuksia? Kerro se muillekin. Kiitos kommentistasi!