Rahkainen persikkakääretorttu
pohja:
4 munaa
1,5 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
0,5 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
täyte:
2 dl kermaa
1 prk (200 g) rahkaa
1 prk (410 g) säilykepersikoita
suklaaraastetta
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Siivilöi keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon. Paista 225°C noin 8 min. Levitä leivinpaperille sokeria ja kumoa kääretorttupohja siihen.
Pilko persikat pieniksi kuutioiksi, vaahdota kerma ja raasta suklaa. Sekoita persikkakuutiot ja rahka kermavaahtoon. Levitä täyte jäähtyneelle pohjalle, ripottele suklaaraaste päälle ja kääri rullalle. Anna vetäytyä jääkaapissa useampi tunti, vaikka seuraavaan päivään.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Herättikö ajatuksia? Kerro se muillekin. Kiitos kommentistasi!