Kahden koiran ja yhden miehen palveluksessa olevan kotiorjan lehdistä revityt ja netistä löydetyt ruoka- ja leivontaohjeet siirtyvät (yleensä jonkin verran muokattuina) tänne arkistoon, mikäli osoittautuvat säilyttämisen arvoisiksi. Joskus sekaan eksyy omiakin kokeiluja. Ohjeet ovat vapaasti käytettävissä, saa linkittää ja kommentit ovat tervetulleita! Lue lisää →

maanantai 15. maaliskuuta 2010

Rahkainen persikkakääretorttu



Rahkainen persikkakääretorttu

pohja:
4 munaa
1,5 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
0,5 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta

täyte:
2 dl kermaa
1 prk (200 g) rahkaa
1 prk (410 g) säilykepersikoita
suklaaraastetta

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Siivilöi keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon. Paista 225°C noin 8 min. Levitä leivinpaperille sokeria ja kumoa kääretorttupohja siihen.

Pilko persikat pieniksi kuutioiksi, vaahdota kerma ja raasta suklaa. Sekoita persikkakuutiot ja rahka kermavaahtoon. Levitä täyte jäähtyneelle pohjalle, ripottele suklaaraaste päälle ja kääri rullalle. Anna vetäytyä jääkaapissa useampi tunti, vaikka seuraavaan päivään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö ajatuksia? Kerro se muillekin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...