Tomaatti-ananassalsa
6 tomaattia
ananasta (laitoin noin puolet 1700 g:n painoisesta kokonaisesta tuoreesta ananaksesta)
1 sipuli
2-3 valkosipulinkynttä
1 paprika
1-2 chilipalkoa
2-3 rkl tomaattisosetta
1 rkl maissitärkkelystä + hieman tomaateista jäänyttä lientä
suolaa
korianteria
Tee ristiviilto tomaatteihin ja laita ne kiehuvaan veteen 10 sekunniksi, nosta kylmään veteen. Kuori tomaatit ja poista sisus (älä heitä pois).
Kuutio tomaatit. Paloittele ananas. Kuori ja paloittele sipuli sekä valkosipulinkynnet. Pilko paprika ja chilipalot.
Kuullota sipuleita hetki öljyssä. Lisää paprika-, chili- sekä ananaspalat. Jatka kuullottamista vielä muutama minutti. Lisää tomaattikuutiot.
Keittele noin 30 min. välillä sekoittaen. Lisää tomaattisose ja mausteet.
Sekoita maissitärkkelys tilkkaan tomaattien sisuksesta jäänyttä mehua. Lisää tärkkelys kiehuvan salsan joukkoon ja keitä muutaman minuutin ajan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Herättikö ajatuksia? Kerro se muillekin. Kiitos kommentistasi!