Kahden koiran ja yhden miehen palveluksessa olevan kotiorjan lehdistä revityt ja netistä löydetyt ruoka- ja leivontaohjeet siirtyvät (yleensä jonkin verran muokattuina) tänne arkistoon, mikäli osoittautuvat säilyttämisen arvoisiksi. Joskus sekaan eksyy omiakin kokeiluja. Ohjeet ovat vapaasti käytettävissä, saa linkittää ja kommentit ovat tervetulleita! Lue lisää →

perjantai 18. maaliskuuta 2011

Hedelmäinen lihapata

Tomaatti-ananassalsaa tuli tehtyä sen verran iso annos, että sitä piti sitten yrittää tunkea vähän joka paikkaan. Tässä se antaa hieman vaihtelua miehen lihapataan.



Hedelmäinen lihapata

350 g naudanpaistia
1 rkl vehnäjauhoja
suolaa
mustapippuria
sipuli
8 maustepippuria
vettä tai kasvislientä
1 dl tomaatti-anananassalsaa
1 paprika

Voitele kannellinen uunivuoka. Laita lihapalat vuokaan, ripottele päälle suolaa ja mustapippuria sekä vehnäjauhot. Sekoita. Laita vuoka uuniin ilman kantta.

200°C n. 20 min.

Lisää paloiteltu sipuli ja nestettä sen verran, että lihat ja sipulit juuri ja juuri peittyvät. Laita kansi päälle ja vuoka uuniin. Lisäile nestettä tarpeen mukaan.

175° n. 2 h

Lisää tomaatti-ananassalsa sekä pilkottu paprika ja jatka kypsennystä vielä puolisen tuntia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö ajatuksia? Kerro se muillekin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...