Hedelmäinen lihapata
350 g naudanpaistia
1 rkl vehnäjauhoja
suolaa
mustapippuria
sipuli
8 maustepippuria
vettä tai kasvislientä
1 dl tomaatti-anananassalsaa
1 paprika
Voitele kannellinen uunivuoka. Laita lihapalat vuokaan, ripottele päälle suolaa ja mustapippuria sekä vehnäjauhot. Sekoita. Laita vuoka uuniin ilman kantta.
200°C n. 20 min.
Lisää paloiteltu sipuli ja nestettä sen verran, että lihat ja sipulit juuri ja juuri peittyvät. Laita kansi päälle ja vuoka uuniin. Lisäile nestettä tarpeen mukaan.
175° n. 2 h
Lisää tomaatti-ananassalsa sekä pilkottu paprika ja jatka kypsennystä vielä puolisen tuntia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Herättikö ajatuksia? Kerro se muillekin. Kiitos kommentistasi!