Juustoiset kylmäsavulohikiekot
pohja:
2 dl vettä
2,5 tl kuivahiivaa
2,5 dl vehnäjauhoja
2 dl grahamjauhoja
2 rkl ruokaöljyä
1 tl suolaa
täyte:
400 g maustamatonta tuorejuustoa
150 g kylmäsavulohta
kapriksia
tilliä
Lämmitä vesi. Lisää kuivat aineet ja alusta taikina. Anna kohota kaksinkertaiseksi.
Notkista tuorejuusto. Pieni kylmäsavulohi. Sekoita täytteen aineet keskenään.
Kauli taikina levyksi, levitä täyte päälle ja kääri rullalle. Leikkaa viipaleiksi ja laita pellille leikkauspinta ylöspäin.
200°C n. 20 minuuttia
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Herättikö ajatuksia? Kerro se muillekin. Kiitos kommentistasi!