Kahden koiran ja yhden miehen palveluksessa olevan kotiorjan lehdistä revityt ja netistä löydetyt ruoka- ja leivontaohjeet siirtyvät (yleensä jonkin verran muokattuina) tänne arkistoon, mikäli osoittautuvat säilyttämisen arvoisiksi. Joskus sekaan eksyy omiakin kokeiluja. Ohjeet ovat vapaasti käytettävissä, saa linkittää ja kommentit ovat tervetulleita! Lue lisää →

tiistai 25. toukokuuta 2010

Parsarisotto



Parsarisotto

nippu (500 g) vihreää parsaa
3 dl risottoriisiä
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1,5 dl valkoviiniä
5 dl kasvislientä
1 dl parmesaaniraastetta
1 dl kermaa
mustapippuria

Keitä kuoritut ja pilkotut parsat suolalla maustetussa vedessä kypsiksi.

Kuullota sipuleita ja riisiä hetki öljyssä. Lisää valkoviini. Sekoita koko ajan, kunnes neste on imeytynyt. Lisäile kasvislientä pienissä erissä ja sekoita usein, että riisistä irtoaa tärkkelystä. Kun riisi on lähes kypsää, lisää parmesaaniraaste, kerma ja parsat sekä hieman mustapipparia tarvittaessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö ajatuksia? Kerro se muillekin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...