Kahden koiran ja yhden miehen palveluksessa olevan kotiorjan lehdistä revityt ja netistä löydetyt ruoka- ja leivontaohjeet siirtyvät (yleensä jonkin verran muokattuina) tänne arkistoon, mikäli osoittautuvat säilyttämisen arvoisiksi. Joskus sekaan eksyy omiakin kokeiluja. Ohjeet ovat vapaasti käytettävissä, saa linkittää ja kommentit ovat tervetulleita! Lue lisää →

tiistai 4. toukokuuta 2010

Parsakeitto



Parsakeitto

1 nippu (500 g) vihreää parsaa
pätkä purjoa
6 dl vettä
1 liemikuutio
2 rkl vehnäjauhoja
2 dl kermaa
valkopippuria
rakuunaa

Huuhtele parsat, napsauta kovat tyviosat pois ja kuori varret aivan nupun alta tyveen saakka. Pilko varret, ota nuput erilleen. Huuhtele ja pilko purjo. Lisää kiehuvaan veteen liemikuutio, pilkotut parsat ja purjo. Keitä kymmenisen minuuttia ja höyrytä siinä samalla parsannuput. Soseuta keitto sauvasekoittimella (ei nuppuja). Sekoita jauhot kermaan ja lisää kiehuvaan keittoon. Keitä muutaman minuutin ajan. Mausta pippurilla ja rakuunalla. Lisää höyrytetyt parsannuput valmiin keitton joukkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö ajatuksia? Kerro se muillekin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...