Tomaattipyreetä laitoin todennäköisesti reilusti liikaa, kun vaakani näyttää välillä ihan omiaan, niin myös nyt, kun yritin punnita 70 g tomaattipyreetä isommasta tuubista. Luultavasti muutama ruokalusikallinen on oikea määrä. Minä taisin pusertaa kaksinkertaisen annoksen. Noh, täytyy jossain vaiheessa kokeilla uudestaan. Hyvää se kuulemma oli.
Helppo vorschmack
3 sipulia
3 valkosipulinkynttä
400 g jauhelihaa
1 rkl öljyä
1 rs (125 g) anjovista
70 g tomaattipyreetä
1 prk (120 g) smetanaa
valkopippuria
Kuori ja pilko sipulit sekä valkosipulinkynnet. Ruskista jauheliha pannulla öljyssä. Lisää loppuvaiheessa sipulit ja paista hetken aikaa käännellen. Kaada seos kulhoon, lisää anjovikset liemineen sekä tomaattipyree. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. Sekoita joukkoon smetana sekä valkopippuri.
175°C uunin alatasolla noin 45 min.
Tarjoa perunoiden, joko muusin, keitettyjen tai uuniperunoiden kanssa. Tarjolle lisäksi smetanaa, suolakurkkuja ja etikkapunajuuria.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Herättikö ajatuksia? Kerro se muillekin. Kiitos kommentistasi!