Ulkonäkö ei hirveästi houkuta, mutta maku oli mahtava. Limekuha sopi aivan uskomattoman hyvin kukkakaalimuusin kanssa, jota laitoin lisukkeeksi riisin vähyyden takia. Onneksi riisi oli lopussa, en olisi tällaista makuyhdistelmää varmaan muuten kokeillut.
Limekuha
4 kuhafilettä
suolaa
mustapippuria
marinadi:
1 lime
1 dl persiljasilppua
0,5 dl tillisilppua
2 rkl öljyä
Mausta kuhafileet suolalla ja pippurilla. Purista hyvin pestyn limen mehu kulhoon. Raasta hieman kuorta mehun joukkoon (noin puolen limen verran). Silppua huuhdottu persilja sekä tilli. Lisää yrtit ja öljy limemehuun.
Aseta kuhafileet marinadiin ja anna maustua jääkaapissa noin tunnin. Kääntele välillä, että fileet marinoituvat tasaisesti.
200°C n. 20 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Herättikö ajatuksia? Kerro se muillekin. Kiitos kommentistasi!