(Itselleni muistin virkistykseksi, ettei tarvitse joka kerta miettiä uudestaan: säädä raastimen terä numeroon 3.)
Punajuurivuoka
1 kg punajuuria
170 g sinihomejuustoa
2 prk (à 120 g) smetanaa
Kuori ja raasta punajuuret. Sekoita smetana punajuuriraasteeseen. Laita osa seoksesta uunivuokaan ja murustele sinihomejuustoa päälle. Jatka laittamalla vuorotellen punajuuriraasteseosta ja sinihomejuustomurusia, kunnes kaikki on vuoassa. Peitä vuoka joko foliolla tai kannella ja laita kylmään uuniin. Säädä lämpö 175 asteeseen ja anna hautua noin 2 tuntia. Poista kansi ja anna olla uunissa vielä noin 30 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Herättikö ajatuksia? Kerro se muillekin. Kiitos kommentistasi!