Kahden koiran ja yhden miehen palveluksessa olevan kotiorjan lehdistä revityt ja netistä löydetyt ruoka- ja leivontaohjeet siirtyvät (yleensä jonkin verran muokattuina) tänne arkistoon, mikäli osoittautuvat säilyttämisen arvoisiksi. Joskus sekaan eksyy omiakin kokeiluja. Ohjeet ovat vapaasti käytettävissä, saa linkittää ja kommentit ovat tervetulleita! Lue lisää →

perjantai 29. huhtikuuta 2011

Anjovis-kananmunaveneet



Anjovis-kananmunaveneet sopivat hyvin alkupalaksi tai pieniksi suolapaloiksi esimerkiksi salaatin kanssa tarjottuna.

Anjovis-kanamunaveneet

10 kananmunaa
125 g jansson- tai anjovisfileitä
0,75 dl majoneesia
(pippuria, suolaa)
kapriksia
tilliä

Keitä kananmunat koviksi (10 min.). Halkaise ne ja kaavi teelusikalla keltuaiset kulhoon. Survo keltuaiset haarukalla. Lisää majoneesi sekä anjovisten lientä maun mukaan keltuaisten joukkoon. Sekoita ja mausta tarvittaessa pippurilla ja suolalla.

Täytä kanamunaveneiden kolot keltuaismassalla. Asettele anjovissuikaleita, kapriksia sekä tilliä koristeeksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö ajatuksia? Kerro se muillekin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...