Tästä tuli kuitenkin hyvää perussuklaata, hunajaista raakasuklaata, mihin voi hyvin lisätä pähkinöitä, marjoja tms. Chiliraakasuklaa saa hautua edelleen, ehkä se vielä joskus syntyy.
Tarvikkeet raakasuklaan valmistamiseen sekä paljon muuta saa tilattua kätevästi Hyvinvoinnin tavaratalosta.
Hunajainen raakasuklaa
125 g kaakaovoita
2 rkl kotimaista luomuhunajaa
5 rkl raakakaakaojauhetta
3 rkl lucuma-jauhetta
2 rkl maca-jauhetta
ripaus ruususuolaa
Sulata kaakaovoi vesihauteessa. Sekoita hunaja sulaan kaakaovoihin. Lisää kuivat aineet. Sekoita hyvin. Jaa suklaaseos muotteihin ja laita pakastimeen kovettumaan noin puoleksi tunniksi. Säilytä suklaapaloja jääkaapissa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Herättikö ajatuksia? Kerro se muillekin. Kiitos kommentistasi!