Kahden koiran ja yhden miehen palveluksessa olevan kotiorjan lehdistä revityt ja netistä löydetyt ruoka- ja leivontaohjeet siirtyvät (yleensä jonkin verran muokattuina) tänne arkistoon, mikäli osoittautuvat säilyttämisen arvoisiksi. Joskus sekaan eksyy omiakin kokeiluja. Ohjeet ovat vapaasti käytettävissä, saa linkittää ja kommentit ovat tervetulleita! Lue lisää →

maanantai 26. syyskuuta 2011

Kolmen värin salaatti

Vai miten tämä olisi pitänyt nimetä? Avokadosalaatiksi meinasin ensin, mutta koska avokado ei ole mitenkään hallitsevassa asemassa muihin nähden, niin se ei olisi ollut kovin osuva nimi. Entä sitten raejuusto-paprika-avokado-purjosalaatti? Kamala nimihirviö. Olkoon siis kolmen värin salaatti, onhan tässä väreinä valkoinen, vihreä ja punainen.



Kolmen värin salaatti

1 avokado
limen mehua
1 paprika
pala purjoa
200 g raejuustoa
sitruunapippuria

Kuori ja paloittele avokado. Purista hieman limen mehua avokadopalojen päälle. Poista paprikasta siemenet ja paloittele se. Huuhtele ja pilko purjo. Sekoita kaikki aineet keskenään ja mausta sitruunapippurilla. Anna vetäytyä jääkaapissa muutaman tunnin tai vaikka seuraavaan päivään.


2 kommenttia:

  1. Värien perusteella tuota voisi sanoa vaikka italiansalaatiksi ;)

    VastaaPoista
  2. Usko tai älä, mutta mulla kävi ihan sama mielessä! En kuitenkaan viitsinyt sitä italiansalaatiksi nimetä, etten aiheuta turhia sekaannuksia. Hauska se kyllä olisi ollut ;-)

    VastaaPoista

Herättikö ajatuksia? Kerro se muillekin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...