Kirsikkakakku
4 munankeltuaista
75 g voita
2 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
4 munanvalkuaista
3-4 dl kivettömiä kirsikoita (kivet kirsikankivilikööriin!)
2 rkl sokeria
Vatkaa keltuaiset, rasva ja sokeri kuohkeaksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja yhdistä taikinaan ensin puolet vaahdosta ja sitten loput varovasti käännellen.
Laita voideltuun irtopohjavuokaan kerroksittain taikinaa ja kirsikoita niin, että pohjalle ja päälle tulee taikinaa. Ripottele päälle sokeria.
175°C noin 1 h
Anna jäähtyä muutama minuutti ennen kuin irrotat reunat ja pohjan.
Hei. Googlettelin karviaismarja ohjeita ja päädyin tänne sivullesi. Itse leivoskelen muffinsseja ja kuppikakkuja ja päätin kokeilla muunnella tätä reseptiä siihen tarkoitukseen. Sen menikö kokeilu ihan metsään, voit käydä kurkkaamassa minun blogistani - jahka saan muffinssit uunista ulos. :) Linkitän tämän ohjeen omaan blogiini ja lisään blogisi lukuluettelooni.
VastaaPoistaAurinkoista sadonkorjuu aikaa: Jemiina
Kiva, että löysit jotain kokeilemisen arvoista täältä. Täytyykin tulla kurkkaamaan blogiisi, miten kokeilusi sujui.
Poista