Gulassi
350-400 g naudanpaistia
2 sipulia
4 valkosipulinkynttä
3 rkl öljyä
2 rkl paprikajauhetta
0,5 tl chilijauhetta
8 dl (liha)lientä
2 punaista paprikaa
5-6 perunaa
suolaa
pippuria
4 rkl ketsuppia
Suikaloi paisti. Kuori ja pilko sipulit. Kuullota sipuleita ja lihaa kattilassa öljyssä muutama minuutti. Lisää paprika- ja chilijauhe. Paista vielä hetki käännellen. Kaada lihaliemi päälle ja anna keiton kiehua hiljalleen noin tunti.
Poista paprikoista kanta ja siemenet. Paloittele paprikat. Kuori ja lohko perunat. Lisää parikat ja perunat kattilaan ja keitä vielä noin 20 minuuttia.
Mausta valmis keitto suolalla, pippurilla ja ketsupilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Herättikö ajatuksia? Kerro se muillekin. Kiitos kommentistasi!