Kahden koiran ja yhden miehen palveluksessa olevan kotiorjan lehdistä revityt ja netistä löydetyt ruoka- ja leivontaohjeet siirtyvät (yleensä jonkin verran muokattuina) tänne arkistoon, mikäli osoittautuvat säilyttämisen arvoisiksi. Joskus sekaan eksyy omiakin kokeiluja. Ohjeet ovat vapaasti käytettävissä, saa linkittää ja kommentit ovat tervetulleita! Lue lisää →

sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Karjalanpaisti



Karjalanpaisti

700 g karjalanpaistilihaa (2 rasiaa Pajuniemen luomukarjalanpaistia)
2 sipulia
12 maustepippuria
2 tl suolaa
(laakerinlehti)

Voitele kannellinen uunivuoka. Laita lihapalat ilman kantta uuniin 200 asteeseen noin 20 minuutiksi ruskistumaan. Lisää paloitellut sipulit, mausteet ja sen verran vettä, että lihat juuri ja juuri peittyvät. Kansi päälle ja anna hautua 150 asteessa 2,5-3 tuntia. Lisää vettä tarvittaessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö ajatuksia? Kerro se muillekin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...