eli tagliatellen tapaista porkkananauhaa. Olen aiemmin tehnyt sekä keittämällä että höyryttämällä, mutta ne kokeilut jäivät vähän vaisuiksi. Tämä sen sijaan oli juuri sitä mitä hain. Porkkananauhat olivat niin mahtava makuelämys, etteivät olisi välttämättä edes kaivanneet lisänä ollutta soijarouhemureketta.
Porkkatelle
4 porkkanaa
(meri)suolaa
0,5 tl rakuunaa
Kuori porkkanat ja suikaloi ne kuorimaveitsellä päästä päähän pitkiksi nauhoiksi. Kuumenna loraus öljyä pannulla. Paista porkkananauhoja, kunnes ne pehmenevät hieman ja lötkistyvät. Mausta suolalla ja rakuunalla. Tarjoile pastan asemesta, lisäkkeenä tai nauti sellaisenaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Herättikö ajatuksia? Kerro se muillekin. Kiitos kommentistasi!