Juusto-suklaaruudut
300 g tummaa suklaata
200 g voita
2 dl sokeria
4 munaa
3 dl vehnäjauhoja
1 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
0,5 dl maitoa
300 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl sokeria
2 munaa
Sulata rasva kattilassa ja lisää joukkoon paloiteltu suklaa. Sekoita, kunnes suklaa on sulanut. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää jäähtynyt suklaaseos ja keskenään sekoitetut kuivat aineet muna-sokerivaahdon joukkoon. Lisää maito ja sekoita.
Kaada taikina vuokaan (n. 25 x 35 cm).
Notkista juusto ja sokeri sähkövatkaimella. Lisää munat yksi kerrallaan.
Levitä juustoseos suklaataikinan päälle ja tee haarukalla aaltoja taikinan pintaan niin, että suklaa- ja juustokerros sekoittuvat hieman.
175°C 35-40 min.
Saa jäädä sisältä pehmeän kosteaksi. Jäähdytä hyvin ja leikkaa ruuduiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Herättikö ajatuksia? Kerro se muillekin. Kiitos kommentistasi!