Ensimmäisellä kerralla murskasin kiviä huhmaressa ja mies joutui tulemaan hätiin, kun hermothan siinä meni kivien lennellessä ympäri keittiötä ja käsikin kipeytyi. Tällä kertaa kippasin kivet monitoimikoneeseen ja annoin koneen jyskyttää ne rikki. Huomattavasti helpompi ja nopeampi konsti.
Kirsikankivilikööri
2,5 dl murskattuja kirsikankiviä
4,5 dl kirkasta viinaa
n. 2 dl sokeria
Murskaa kirsikankivet ja laita tiiviskantiseen purkkiin yhdessä viinan kanssa. Anna tekeytyä vähintään 4 kuukautta silloin tällöin purkkia käännellen. Siivilöi kaksinkertaisen sideharson läpi, lisää sokeri ja pullota.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Herättikö ajatuksia? Kerro se muillekin. Kiitos kommentistasi!