Pizzataikina
(pellillinen)
2,5 tl kuivahiivaa tai puolikas tuoretta
2 dl vettä
1 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja
0,5 tl suolaa
Sekoita ja vaivaa huolellisesti. Anna kohota n. 1 h.
200°C noin 20 min.
... ja viimeistele ripauksella koirankarvoja.
Lakto-ovo-(pesco)-vegen ruoka- ja leivontaohjearkisto.
Lisukkeena sekasyöjämiehen liharuokia ja runsaasti koirankarvoja.
Kahden koiran ja yhden miehen palveluksessa olevan kotiorjan lehdistä revityt ja netistä löydetyt ruoka- ja leivontaohjeet siirtyvät (yleensä jonkin verran muokattuina) tänne arkistoon, mikäli osoittautuvat säilyttämisen arvoisiksi. Joskus sekaan eksyy omiakin kokeiluja. Ohjeet ovat vapaasti käytettävissä, saa linkittää ja kommentit ovat tervetulleita! Lue lisää →
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Herättikö ajatuksia? Kerro se muillekin. Kiitos kommentistasi!