Mies tykästyi niin Yhteishyvän Ruokamaailma -lehdestä löytyneeseen siideriseen possupataan, että siitä oli ihan pakko vääntää myös kasvisversio, että pääsin itsekin maistamaan. Hyvää oli eikä tarvinnut suurustustakaan, vaikka pitkään sitä harkitsin.
Siiderinen tofupata
250 g tofua
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
3 dl kuivaa siideriä
1 rkl soijakastiketta
0,5 tl kasvisliemijauhetta
mustapippuria
1 tl salviaa
persiljaa
Kuori ja silppua sipuli sekä valkosipulinkynnet. Kuullota sipulisilppua hetki pannulla öljyssä. Siirrä kuullotetut sipulit kattilaan. Ruskista kuutioitu tofu pannulla. Lisää soijakastike ja paista vielä hetken aikaa. Kaada kattilaan sipulien joukkoon. Lisää siideri, kasvisliemijauhe sekä mustapippuri. Keitä hiljalleen 10-15 minuuttia. Lisää salvia sekä silputtua persiljaa. Tarjoile keitettyjen perunoiden tai riisin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Herättikö ajatuksia? Kerro se muillekin. Kiitos kommentistasi!