Kahden koiran ja yhden miehen palveluksessa olevan kotiorjan lehdistä revityt ja netistä löydetyt ruoka- ja leivontaohjeet siirtyvät (yleensä jonkin verran muokattuina) tänne arkistoon, mikäli osoittautuvat säilyttämisen arvoisiksi. Joskus sekaan eksyy omiakin kokeiluja. Ohjeet ovat vapaasti käytettävissä, saa linkittää ja kommentit ovat tervetulleita! Lue lisää →

keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Siiderinen tofupata



Mies tykästyi niin Yhteishyvän Ruokamaailma -lehdestä löytyneeseen siideriseen possupataan, että siitä oli ihan pakko vääntää myös kasvisversio, että pääsin itsekin maistamaan. Hyvää oli eikä tarvinnut suurustustakaan, vaikka pitkään sitä harkitsin.

Siiderinen tofupata

250 g tofua
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
3 dl kuivaa siideriä
1 rkl soijakastiketta
0,5 tl kasvisliemijauhetta
mustapippuria
1 tl salviaa
persiljaa

Kuori ja silppua sipuli sekä valkosipulinkynnet. Kuullota sipulisilppua hetki pannulla öljyssä. Siirrä kuullotetut sipulit kattilaan. Ruskista kuutioitu tofu pannulla. Lisää soijakastike ja paista vielä hetken aikaa. Kaada kattilaan sipulien joukkoon. Lisää siideri, kasvisliemijauhe sekä mustapippuri. Keitä hiljalleen 10-15 minuuttia. Lisää salvia sekä silputtua persiljaa. Tarjoile keitettyjen perunoiden tai riisin kera.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö ajatuksia? Kerro se muillekin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...