Lueskelin viimeksi kampaajalla käydessäni Me Naisia ja löysin tuorepuuron ohjeen, joka kuulosti juuri minulle sopivalta. Siispä ohje ylös ja testiin. Annoksesta tuli kuitenkin hieman liian tuhti, joten puolitin seuraavalla kerralla kaurahiutaleiden sekä maidon osuuden. Näin sain tuorepuurosta mieleiseni.
Alkuperäisessä ohjeessa käytettiin vadelmia, mutta tähän nyt käy mitkä marjat tahansa, ihan oman maun mukaan. Ruishiutaleita en ole kokeillut, mutta olkoon ne tuossa ohjeessa vaihtoehtona, niin ehkä joskus tulee vielä testattua myös niillä.
Tuorepuuro
1 annos
n. 1 dl marjoja
0,5 dl kaura- tai ruishiutaleita
1 rkl auringonkukansiemeniä
1 rkl pähkinöitä rouheena
1 dl rahkaa
0,5 dl maitoa
(hunajaa)
Sekoita ainekset keskenään ja anna turvota hetki. Puuron voi tehdä jo edellisenä iltana jääkaappiin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Herättikö ajatuksia? Kerro se muillekin. Kiitos kommentistasi!