Miehellä oli aina ennen Danonen mustaherukkajogurttia eväänä töissä. Enää sitä ei ole vähään aikaan saanut, ainakaan meidän alueen kaupoista, joten mies on ollut kokonaan ilman jogurttia. Epätoivoisesti on etsitty jotain korvaavaa, mutta mustaherukka on ainoa mikä kelpaa eikä sitä löydy kenenkään valmistamana.
Mutta hei, miksei sitä voisi tehdä itsekin? Siispä tuumasta toimeen. Ja yllättävän hyvää tulikin, tämä maistuu emännällekin.
Isännän jogurtti
(2 annosta)
3 dl turkkilaista maustamatonta jogurttia
1 dl mustaherukoita
3 rkl sokeria
Kaada jäiset mustaherukat kulhoon ja ripottele sokeri päälle, sekoita ja jätä sulamaan. Kun mustaherukat ovat sulaneet, painele niitä hieman lusikalla rikki. Lisää jogurtti ja sekoita tasaiseksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Herättikö ajatuksia? Kerro se muillekin. Kiitos kommentistasi!